Over ons

Hoi, wij zijn Redbinky. Onze passie is communicatietechniek. We proberen altijd nieuwe technologieën uit en zoeken creatieve manieren om dingen met elkaar te laten communiceren. Zo laten we al jouw communicatie gesmeerd verlopen.

Wij zijn specialisten in het praktisch bij elkaar brengen van communicatietechniek.

Zo ontstaan de meest wonderbaarlijke ideeën en oplossingen.

Onze klanten

Ons beste werk doen we voor B2B dienstverleners, zorginstellingen en kinderdagverblijven.

Met de slimste communicatietechniek zorgen we bijvoorbeeld dat het alarm en de verlichting uit gaan als je afsluit en dat het antwoordapparaat aanstaat als iedereen een vergadering in de agenda heeft. Of dat zorgverleners een melding krijgt als iemand 24 uur geen water heeft gebruikt.

Benieuwd hoe we dat eerder gedaan hebben? Bekijk onze cases!

MaxxsTrans Rotterdam

MaxxsTrans is van communicatie afhankelijk om de uitvoering van transporten door heel Europa te begeleiden. Het is voor hen belangrijk dat de communicatiekanalen altijd werken.

Swinhove Groep

Swinhove Groep biedt met honderden medewerkers persoonlijke verzorging, verpleging, revalideren en zorg aan huis voor ouderen. Betrouwbare communicatie is van levensbelang.

Eigenaar en directeur

JOS VAN EIJSDEN

Onze oprichter en daarmee de originele Redbinky. Hij is altijd op zoek naar de slimste communicatieoplossingen, met als doel meerwaarde te leveren en jouw leven weer makkelijker te maken.

 Adviseur projectinrichting

Gijs van Eijsden

Adviseert en begeleid bedrijven met de inrichting van kantoren en vergaderruimtes. Dankzij hem kunnen we communicatietechniek en inrichting helemaal naar wens laten samenkomen.

Interieurontwerper

Ted Piskora

Heeft meer dan 30 jaar ervaring in interieurdesign en een verfrissende blik op kleur en inrichting. Hierdoor kunnen we techniek en een inspirerende werkplek perfect op elkaar afstemmen.

Redbinky

Gesmeerde communicatie

Zie ons als een smeermiddel voor fijne, makkelijke communicatie. We inventariseren je huidige ICT-landschap, werken een adviesplan uit en zorgen dat alles met elkaar feilloos communiceert.

Hi-tech technologie

Wij houden van communicatietechniek en de grenzen die je ermee kunt verleggen. Daarom werken we met de nieuwste technologieën en weten we precies hoe we jouw leven makkelijker kunnen maken.

First-time-right

Met Mijn Redbinky doen we het in één keer goed. Een wijziging op één plek is een wijziging door het hele netwerk. Dat voorkomt fouten en maakt ons betrouwbaar en snel. En dat zorgt voor rendement.

Flexibel en snel

We zijn altijd bereikbaar. We snappen dat je alles zo snel mogelijk operationeel wilt hebben. Daarom maken we de klus af en lossen we problemen op wanneer dat nodig is. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit.