cloudoplossingen

Tegenwoordig is de cloud niet meer weg te denken. Het maakt grote investeringen voor servers en dergelijke overbodig. Maar er zijn allerlei opties, waarbij het lastig is te bepalen welke het beste bij jouw specifieke situatie past.

welke cloudoplossing kies je?

De cloud is geen standaardoplossing. Elke cloudoplossing kent zijn eigen voor- en nadelen. Er is bijvoorbeeld onderscheid te maken tussen public, private of hybrid cloud. En kies je voor een volledig online werkplek die lokaal niets opslaat? Onze Redbinkies helpen je hierbij.

Onze aanpak

Wij leveren onder anderen het volledige Office 365 portfolio en zorgen voor online werkplekken. En we zorgen dat je data veilig staat op een online back-up in Nederland. We installeren onze producten volledig geconfigureerd en zodat ze direct klaar zijn voor gebruik!

plan een afspraak in voor een gratis
scan van je ict-landschap

Hoe het werkt

Onze Redbinkies hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. We snappen dat je alles zo snel mogelijk (weer) operationeel wilt hebben dus we zorgen dat alles voorgeprogrammeerd bij je geïnstalleerd wordt. En als er zich problemen voordoen lossen we die op.

Overige diensten

Cases

Voor deze klanten hebben wij onze slimste communicatietechniek ingezet

Benieuwd hoe Redbinky jouw leven makkelijker kan maken?