Netwerk & Internet

Het lijkt zo vanzelfsprekend, de e-mail die opstart, de telefoon die aanstaat, zolang alles werkt is er niets aan de hand. Het wordt pas ingewikkeld als er iets niet blijkt te werken. Achter de vanzelfsprekendheid zit een geavanceerde techniek. Een essentieel onderdeel van jouw bedrijf is een goed ICT-landschap.

betrouwbaar en snel

De internetverbinding is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je ICT-landschap, nu er steeds meer software-as-a-service aangeboden wordt. Applicaties moeten gewoon betrouwbaar en snel functioneren. Daarom zorgen wij voor ├ęcht goede internetverbindingen, met voldoende capaciteit voor de apparaten die erop aangesloten zijn. Denk aan laptops, telefoons, printers.

Onze aanpak

Onze netwerken zetten we op met A-kwaliteit apparatuur zoals Cisco, Aruba en Ubiquiti. We communiceren duidelijk en vertellen in begrijpelijke taal wat we doen en hoe het werkt.

We bewaken de netwerken 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast werken wij met servers die een melding van een probleem direct aan de juiste monteur rapporteren, zodat het snel door de juiste persoon opgelost kan worden.

plan een afspraak in voor een gratis
scan van je ict-landschap

Hoe het werkt

Onze Redbinkies hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. We snappen dat je alles zo snel mogelijk (weer) operationeel wilt hebben dus we zorgen dat alles voorgeprogrammeerd bij je geïnstalleerd wordt. En als er zich problemen voordoen lossen we die op.

Overige diensten

Cases

Voor deze klanten hebben wij onze slimste communicatietechniek ingezet

Benieuwd hoe Redbinky jouw leven makkelijker kan maken?