Zorg

Stel je voor dat iemand die slecht ter been is de voordeur op slot kan doen door in bed te gaan liggen. Dat scheelt een heel stuk lopen. Of dat een kraan of bed zorgverleners vertellen dat er iets met iemand aan de hand kan zijn. Bijvoorbeeld omdat iemand thuis zou moeten zijn, maar 24 uur geen water gebruikt heeft. Of niet heeft bewogen in bed. Wat als alles met elkaar communiceert?

Communicatietechniek voor zorginstellingen

Nieuwe technologieën bieden eindeloze mogelijkheden. Deze zogenoemde leefcirkels zijn technisch niet altijd even eenvoudig te installeren. Als onafhankelijk leverancier zorgen wij voor specialistische projectbegeleiding om dit soort implementaties tot een succes te maken.

Onze aanpak

Redbinky benadert het nét even anders dan anderen. Wij vinden dat zorgmedewerkers te gast zijn bij cliënten. De zorgoplossing moet de cliënt waar mogelijk vrijheid bieden.

Veiligheid

Binnen zorginstellingen worden de zorgprocessen meer en meer gedigitaliseerd. Deze digitalisering stelt daarom ook eisen aan de zorgcommunicatie. Daarbij letten we goed op veiligheid. Je kunt van alles automatiseren en allerlei apparaten aan internet hangen. Maar als dat niet op de goede manier gebeurt is dat niet veilig. Onze Redbinkies leiden het allemaal in goede banen.

plan een afspraak in voor een gratis
scan van je ict-landschap

Hoe het werkt

Onze Redbinkies hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. We snappen dat je alles zo snel mogelijk (weer) operationeel wilt hebben dus we zorgen dat alles voorgeprogrammeerd bij je geïnstalleerd wordt. En als er zich problemen voordoen lossen we die op.

Overige diensten

Cases

Voor deze klanten hebben wij onze slimste communicatietechniek ingezet

Benieuwd hoe Redbinky jouw leven makkelijker kan maken?