Zakelijke telefonie

Telefonie is onmisbaar binnen elke organisatie. Toch werken zowel de fysieke apparaten als de digitale voorzieningen vaak niet naar tevredenheid. En misschien herken je veelvoorkomende onduidelijkheden als: ‘Hebben we eigenlijk wel de meest geschikte apparatuur?’ of ‘Betalen we niet te veel?’

Onze aanpak

Onze binkies gaan niet uit van een gestandaardiseerde oplossing. We zijn altijd bereid om maatwerkoplossingen te bedenken en realiseren. We communiceren duidelijk en vertellen in begrijpelijke taal wat we doen en hoe het werkt. En we houden we de kwaliteit en veiligheid goed in de gaten, want je wil niet voor verrassingen komen te staan.

plan een afspraak in voor een gratis
scan van je ict-landschap

Hoe het werkt

We vertellen precies welke keuzes er te maken zijn en welke investeringen daarbij horen. We werken dan de te nemen stappen uit in een praktisch implementatieplan en zorgen dat alles voorgeprogrammeerd bij je geïnstalleerd wordt.

Onze Redbinkies hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Als er zich problemen voordoen lossen we die op. We snappen dat je alles zo snel mogelijk (weer) operationeel wilt hebben.

Overige diensten

Cases

Voor deze klanten hebben wij onze slimste communicatietechniek ingezet

Benieuwd hoe Redbinky jouw leven makkelijker kan maken?