maatwerk inrichting

Met maatwerk inrichting kun je een ruimte een stuk fijner laten aanvoelen. Het maakt het mogelijk om een ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten, waarbij rekening gehouden kan worden met de bestemming van de ruimte, de mensen die er gaan werken en dat de schoonmakers overal goed bij kunnen. Denk aan bijvoorbeeld kantoorplekken, vergaderplekken en ontvangstbalies.

Onze aanpak

Redbinky heeft een interieur stylist en meubelmaker met ruime ervaring in projectinrichting in huis. Zo kunnen we moderne technieken bij meubels integreren en zorgen we dat kabeltjes netjes weggewerkt worden. Het ontwerp wordt afgestemd op de benodigde techniek zoals projectoren, audio en aansluitingen. Door vanaf stap 1 rekening te houden met de techniek wordt het mooiste resultaat behaald.

plan een afspraak in voor een gratis
scan van je ict-landschap

Hoe het werkt

Onze Redbinkies hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. We snappen dat je alles zo snel mogelijk (weer) operationeel wilt hebben dus we zorgen dat alles voorgeprogrammeerd bij je geïnstalleerd wordt. En als er zich problemen voordoen lossen we die op.

Overige diensten

Cases

Voor deze klanten hebben wij onze slimste communicatietechniek ingezet

Benieuwd hoe Redbinky jouw leven makkelijker kan maken?