Telefonie

Bellen maakt het persoonlijk!

Telefonie, internet en digitale presentatiemiddelen zijn onmisbare voorzieningen binnen elke organisatie. Toch werken zowel de fysieke apparaten als de digitale voorzieningen vaak niet naar tevredenheid van de gebruikers en de leidinggevenden. Bovendien bestaat er vaak onduidelijkheid rond deze voorzieningen: ´Hebben we eigenlijk wel de meest geschikte apparatuur´ of ´Betalen we niet te veel?´

Redbinky heeft zich professioneel toegelegd op het aanleggen, plaatsen en onderhouden van diverse telefoniesystemen, ICT en digitale presentatiemiddelen. Waarbij een eerlijke prijs en het begrijpbaar maken van telecom en ICT centraal staat. Hierbij  hanteren wij de volgende speerpunten:

DUIDELIJK Wij bouwen onze pakketten met duidelijk te onderscheiden delen op en tonen u in één oogopslag waar ze uit bestaan. Daarnaast spreken wij in begrijpelijke taal .

ONTZORGEN Alles wordt alles voorgeprogrammeerd bij u geïnstalleerd. Zodat u zorgeloos aan de slag kunt. Daarnaast bieden wij: 24-uurs service en dienstverlening! Uw data veilig op een online backup in Nederland! Al onze producten volledig geconfigureerd en direct klaar voor gebruik!