kpn-een

Modules

KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt KPN ÉÉN opbouwen met de volgende modules:

Wat is KPN één

KPN ÉÉN is 1 geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software met 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 factuur en 1 aanspreekpunt.

Mobiel bellen

De mobiele telefoon maakt onderdeel uit van de telefooncentrale en het vaste nummer kan gekoppeld worden aan het mobiele nummer. Er bestaan 2 KPN ÉÉN profielen voor gebruikers met alleen een mobiele telefoon; ‘Onderweg Bundel’ en ‘Onderweg Onbeperkt’.

Het profiel ‘Overal’ is voor gebruikers met een vaste en mobiele telefoon.’Onderweg Bundel’ bevat 150 minuten en 150 sms’jes en 500 MB voor mobiel internet. De minuten en MB’s worden gedeeld met alle collega’s die ook het profiel ‘Onderweg Bundel’ hebben. ‘Onderweg Onbeperkt’ en ‘Overal’ bevatten onbeperkt bellen en sms’en en 10 GB voor mobiel internet.

De minuten en GB’s worden gedeeld met alle collega’s die ook het profiel ‘Onderweg Onbeperkt’ en ‘Overal’ hebben. Met extra SIM-kaarten is het totale groepstegoed van alle 10 GB profielen ook te gebruiken voor laptops/tablets.

Mobiel internet

Voor iedere medewerker die een mobiele telefoon nodig heeft kunt u kiezen voor een geschikt mobiel internetabonnement. Redbinky kan u hier in adviseren.

Vast bellen

U hebt geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Alle geavanceerde functionaliteiten voor telefooncentrales worden direct geleverd vanuit het betrouwbare netwerk van KPN. Bovendien belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Vast internet

Om gebruik te maken van KPN ÉÉN heeft u een vaste internetaansluiting van KPN nodig. Alle diensten binnen KPN ÉÉN worden u aangeboden via het betrouwbare zakelijke internet van KPN. Uitzondering hierop zijn de modules Mobiel Bellen en Mobiel Internet. De maximaal leverbare internetsnelheid hangt af van uw locatie. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

IP-VPN

Een IP-VPN maakt het mogelijk om 2 of meer bedrijfsvestigingen veilig onderling te verbinden en/of thuiswerkers veilig toegang te geven tot uw bedrijfsnetwerk. Hierdoor kunnen medewerkers zonder zorgen samenwerken en gebruik maken van centrale bestanden, applicaties en systemen. Binnen KPN ÉÉN kunt u kiezen voor de module IP-VPN.

Pinnen

Met de module Zakelijk Pinnen worden betaaltransacties rechtstreeks getransporteerd naar de pintransactieverwerkers. Dit vindt plaats via een gecertificeerde, besloten verbinding, zonder gebruik te maken van het ‘open internet’. De dienst Zakelijk Pinnen heeft hiermee een hogere beschikbaarheid en betrouwbaarheid dan het ‘open’ internet.

Office 365

Met Office 365 (inclusief internetveiligheid en een domeinnaam) krijgen uw medewerkers de beschikking over online software van Microsoft. Met toepassingen als Lync, Sharepoint, Office en Exchange werkt u nog efficiënter. Online vergaderen en tegelijkertijd werken aan hetzelfde document behoren tot de standaard mogelijkheden.

Meer over office 365

Mobile device manager

Met de module Mobile Device Manager, die per gebruiker aan KPN ÉÉN kan worden toegevoegd, houdt u grip en controle, terwijl uw medewerkers de vrijheid krijgen om gebruik te maken van verschillende (privé) devices, zoals smartphones en tablets. U beheert met Mobile Device Manager op eenvoudige wijze de devices binnen uw bedrijf vanuit 1 centrale omgeving.