Online Backup

Data kwijt? had ik maar...

Goede backups zijn van cruciaal belang. In een groot aantal gevallen gaat een bedrijf failliet bij totale dataverlies door bijvoorbeeld brand. Redbinky heeft diverse oplossing om voor u een op maat oplossing te leveren welke volledig aansluit bij de bedrijfsvoering.

Hierdoor is uw data altijd veilig opgeslagen op één van onze servers.

[easy-pricing-table id="219"]

Endpoint backup

Door onder andere de ontwikkeling van ‘Bring Your Own Device’, worden endpoints steeds belangrijker in een organisatie. Belangrijke data bevindt zich dan ook steeds vaker op laptops en pc’s. Een goede backup van deze devices is dan ook essentieel. Met de Endpoint Backup van Redbinky kunt u altijd en overal een backup maken, onafhankelijk van de locatie van de endpoint. Daarnaast is uw data ook beschikbaar op tablet en smartphones. Voor € 9,99 per maand heeft u al een pakket waarmee u een backup kunt maken tot 50 GB.

Image backup

In geval van nood wilt u zo snel mogelijk weer online zijn. Met Image Backup kunt u met een druk op de knop een volledige server binnen 5 minuten recoveren. Naast de mogelijkheid om een volledig server te recoveren, kunt u ook eenvoudig losse files recoveren op basis van dezelfde image. U kunt op elke manier weer op uw gemak bij uw data. Vraag naar ons Backup Ultimate pakket op basis van StorageCraft voor meer informatie!.

Server backup

Wat gebeurt er met uw serverdata bij een crash, brand of diefstal? Zorg dat er altijd een backup is! Met Server Backup van Redbinky heeft u geen omkijken meer naar het backuppen van uw servers. De backup wordt extern opgeslagen en het is voor zowel fysieke als virtuele servers. Backup Windows-en Linuxservers, databases zoals MSSQL en MySQL en Exchange servers zonder zorgen. Voor € 31,99 per maand heeft u al een pakket waarmee u een Server Backup kunt maken tot 250 GB! Vraag naar onze pakketten Backup Basic en Backup Pro voor meer informatie. Wilt u uw NAS backuppen? Ook dat kan bij ons, vraag naar onze speciale NAS Backup!.