Advies

Eerlijk duurt het langst!

Het uitbreiden of geheel vervangen van uw IT omgeving is niet alleen de aanschaf van apparatuur en/of software. Het is een samenwerking tussen uw apparatuur, software en de medewerkers. Redbinky vindt het belangrijk dat de apparatuur naadloos aansluit op de dagelijkse werkzaamheden, het moet dus passen als een maatpak. Om die reden werken wij met verschillende merken en diensten. Op deze manier creëren wij in samenwerking met u de beste oplossing.

Besparen of investeren?

Eén van de voornaamste redenen om te vernieuwen is besparen op de abonnement en gesprekskosten. Vaak wordt er gekozen om de gesprekskosten af te kopen. In veel van deze gevallen blijkt dit uiteindelijke een duurdere keuze te zijn.

Redbinky kan voor u een telecomscan uitvoeren, met deze scan maken wij een analyse van uw belgedrag. Daarnaast onderzoeken wij of er ongebruikte lijnen en servicecontracten zijn.

Deze resultaten kunnen wij vervolgens projecteren op uw organisatie, hiermee houden wij ook rekening met klanttevredenheid.

Integreren

Weet u goed wat u wilt alleen niet hoe het moet realiseren. Redbinky heeft inmiddels met succes diverse integratie projecten mogen begeleiden. Van onderwijsinstelling tot de zorg. Redbinky is uw onafhankelijk partner als het gaat om de begeleiding bij het installeren van nieuwe telecom- en IT oplossingen.

Op deze manier kunt u verder met uw bedrijf terwijl Redbinky de begeleiding doet.

Betrouwbaar beheren!

Redbinky ondersteund u bij het beheer van uw netwerk en telecom oplossingen. Zo heeft u als bedrijf een vast contactpersoon bij eventuele vragen en/of storingen.

Alle meldingen worden geregistreerd in het meldingen systeem Hiermee kunnen wij terugkerende problemen sneller herkennen en hierop eventuele aanpassingen maken.

Op deze manier zorgt Redbinky voor een betrouwbaar netwerk, welke feitelijk steeds beter wordt.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? neem contact met ons op.